HTML

vizespóló

Kaja, pia, tőzsde, megami

Friss topikok

Linkblog

Beleülnek a tutiba

2009.10.31. 13:33 boolz

Ezt olvasom:

""Úgy tűnik, hogy a magyar gazdaság már maga mögött hagyta a legrosszabb időszakot, a harmadik és negyedik negyedévben javulást láthatunk majd a GDP-növekedés tekintetében - vetíti előre Merrill Lynch legfrissebb feltörekvő piaci összefoglalójában Radoslaw Bodys, a bank elemzője, aki szerint 2010 első negyedévétől kezdődően pozitív növekedési adatokat láthatunk. Legújabb becsléseink szerint a 2010-es 0.2%-os gazdasági növekedés után 4.5%-kal bővülhet a magyar gazdaság 2011-ben - olvasható a közgazdász "2010-es világelső a költségvetésben = Világelső a növekedésben 2011-ben" című írásában, melynek lényeges megállapításait már két nappal korábban, a Bloombergnek adott interjújában elmondta. Radoslaw Bodys előrejelzése szerint 2010 végére 1.5-2% közelébe süllyedhet a magyarországi infláció, ami elmarad a jegybank 3%-os céljától."

Valószínűleg nem irreális szcenárió - egy új kormány, akármilyen lesz, beleül majd a tutiba, ócsárolni fogja a helyzetet, hogy milyen trágya, de valójában bőven lesz miből osztogatnia, a bárgyú lakosság szemében ő lesz a kerály, hiszen a helyzet máris drámaian megjavult ahhoz képest, amilyen trágya volt a kiigazítás előtt, világelső lesz élénkítési (=osztogatási) potenciálban Mo. a megszorításoknak köszönhetően - de ezt a tömeg persze még nem látja.

Ki lett ganézva a disznóól... - és bent röfögnek a hízott cocák. :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizespolo.blog.hu/api/trackback/id/tr401488809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása